Chalocator
Recipes
B2B
Our story
Contact
Login

shop

account

winkelmandje

menu

CHALO X ARKET DE ULTIEME GUILTY & PROUD COLLAB

“Het grote nieuws is eindelijk uit. CHALO’s nieuwste #chalotribe lid is een van de meest funky winkels van de mode! Yippee! Ontdek meer over de CHALO x ARKET collab in het interview met Cristina, cafébaas @ARKET Café Antwerpen.

DE PERFECTE GUILTY & PROUD MIX

Meng rebelse snacks en a hug in a mug met schoon & strak design en gezonde voeding – je krijgt de perfecte mix tussen CHALO & ARKET. In deze gloednieuwe samenwerking is het serveren van gezond, lekker eten met een wereldwijde twist de sleutel. Beide bedrijven houden ervan om samen een constant #HugInAMug-gevoel en een stressvrije omgeving te creëren.

Wat maakt een perfecte mix tussen CHALO & ARKET? Dat vroegen we aan Cristina, de cafébaas van ARKET Antwerpen. “De filosofie achter de CHALO-merklijnen Guilty & Proud en Happy & Healthy. Voor ARKET is het evenwicht tussen gezond en verwennerij echt belangrijk. Gezond eten serveren met een “baddie twist”,… dus niet het heerlijke aspect verliezen in het eten dat in het café geserveerd wordt.”

Nordic Kitchen voor ARKET betekent het creëren van lokaal en lekker eten met wereldwijde invloeden in de ingrediënten. Dit is waar Chalo als merk ook volledig past in de ARKET manier van leven. Het hebben van een Belgisch (Antwerpse) merk met wereldwijde, authentieke producten zoals de Chai.

CHALO GELIEFD BIJ DE ARKET-MEDEWERKERS

Bij ARKET Antwerpen kan je de CHALO chai en onze hartige Salty Peas kopen. Alle 4 de smaken zijn verkrijgbaar aan de toog van het café. Het team van ARKET Antwerp houdt van de chai omdat hij geweldig smaakt en een geweldig achtergrondverhaal heeft dat helemaal past in het pure concept van ARKET. Ze worden aangetrokken door de innovatie en de combinatie van reizen en enthousiasme. Hun favoriete smaak? De Chalo Vanilla Chai – na het proeven van de Chalo Chai voelden ze meteen de #HugInAMug vibes.

KRIJG ECHTE #HUGINAMUG VIBES BIJ DE ARKET CAFÉS

Geserveerd met een glimlach en (een overheerlijk) koekje – de Chalo Chai’s worden het hele jaar door een klassieker in de ARKET Cafés in België en Nederland. Net als hun gerechten wordt de Chai in het voorjaar en de zomer op een verfrissende manier geserveerd. Past perfect in het seizoensgebonden menu van de cafés – Want iedereen houdt van een Iced Chai in de zomer! Je kunt een to-go beker krijgen voor als je tussen je werk door moet. Voeg er een van onze Salty Peas aan toe, die je aan de toonbank kan kopen, en je krijgt de FunkyFeelGood proteïnen na een lange dag shoppen.

FUNKY FEEL-GOOD ETEN IN HET ARKET CAFÉ

Ontdek CHALO overal in je ARKET-winkel. Je kunt er niet alleen een heerlijk kopje CHALO drinken, maar ook je hartige snack cravings stillen met onze Salty Peas. Nu alleen nog te koop, maar het café organiseert kleine proeverijen zodat klanten het kunnen proberen.

Benieuwd wat de bestsellers in het ARKET Café zijn? De ARKET-salades zijn de ster in de hartige gerechten – ze zijn vullend, gezond met een vleugje verwennerij. Kaneelbroodjes, de verbazingwekkende Zweedse klassieker wordt uw favoriet om te eten met een perfect gemaakte chai latte. Ohh…en begin niet over de koekjes…

SCANDINAVISCHE RECEPTEN BALANCEREN MET WERELDWIJDE PRODUCTEN

De ARKET-cafés zijn het geesteskind van de Zweedse chef-kok Martin Berg. ARKET-café is gebaseerd op de aanpak van traditionele voedingsmiddelen, gezonde ingrediënten en ethische productie. Een van de belangrijkste doelen is om in nauwe samenwerking met lokale producenten te werken en de algehele kwaliteit van het voedsel dat in ARKET wordt geserveerd te innoveren en te verbeteren; een ander doel is om het beste uit de Scandinavische keuken te combineren met impulsen uit het buitenland, en om nieuwe toepassingen voor traditionele producten te creëren. Door het ontwikkelen van een menu met eenvoudige dagelijkse recepten, is de missie van ARKET het democratiseren van voedingsmiddelen en smaken die voorheen vooral geassocieerd werden met lekker eten.

Als je je afvraagt of alle gerechten bij ARKET vegan…ze zijn allemaal vegetarisch met een paar vegan opties ook. Alle producten zijn gekozen met de focus op duurzaamheid, dus in lijn met het ARKET DNA en zijn lokaal geproduceerd.

DE MIX TUSSEN EIGEN MERK & DUURZAME MERKEN

ARKET heeft een eigen productlijn, maar gelooft dat als iets al goed is en het zit in de gedachten van mensen, het niet opnieuw hoeft te worden gemaakt. Daar geloven ze in de perfecte blend/balans van het eigen merk en de verkoop van andere grote merken met dezelfde visie.

Ben je helemaal weg van de CHALO x ARKET collab? Ga naar je favoriete ARKET Store en ontdek het café en de funky Chalo vibes.

SHARE WITH FRIENDS

Other blogposts

Discover the remarkable journey of Gita Van Den Boer, a spirited single mom and founder of the acclaimed company Chalo,

Ontdek de opmerkelijke reis van Gita Van Den Boer, een pittige alleenstaande moeder en oprichtster van het veelgeprezen bedrijf Chalo, die ambitie, ondernemerschap en haar Indische erfgoed combineert. Duik in haar verhaal in de First Floor podcast. Verwen uzelf en geniet van een chai latte terwijl u luistert!

Ontdek de inspirerende reis van Gita Van den Boer op de Connexi podcast als ze haar verhaal deelt over het ontdekken van Indische chai latte en haar missie om het op elk menu te zetten. Chalo!