Chalocator
Recipes
B2B
Our story
Contact
Login

shop

account

winkelmandje

menu

Op stap met Gita Van den Boer

LINKEROEVER, MELSELE – Tijdens de vakantieperiode zijn ook heel wat ondernemers ‘out of office’. We nemen daarom graag poolshoogte van hun zomerse activiteiten. CEO Gita Van den Boer woont in Linkeroever en heeft een eigen zaak in Melsele (Beveren). Met Chalo wil ze authentieke Indische Chai-thee wereldwijd op de markt brengen. Maar bij een eventuele ontmoeting met Starbucks-CEO Howard Schultz houdt ze het op koffie.

NATIONAAL
18 juli, 2022
Door Marnix Int Panis

Wat was je eerste vakantiejob?

“Ik werkte als schoonmaakster in een bejaardentehuis. Zo kon ik werken combineren met een gezellige babbel met de bewoners. Ik hecht nog steeds veel belang aan sociaal contact, met klanten, partners, ambassadeurs en ons team. Mensen en hun verhalen geven me energie. Die Duracell-batterij opladen om te blijven gaan, dat is zo belangrijk voor mij!”

Wat staat er deze zomer bovenaan jouw bucketlist?

“Een roadtrip met mijn zesjarige tweeling in onze eigen Chalo-camionette. We trekken erop uit om vrienden op vakantie te gaan bezoeken op verschillende plaatsen in Frankrijk. Dan reizen we door naar onze eindbestemming Barcelona, waar we een weekje een stacaravan huren naast onze buren in Linkeroever. Tijdens onze reis wil ik genieten van het samenzijn en mijn kindjes de Mediterrane keuken en natuur laten ontdekken.”

“Tegelijk ga ik ook een paar uurtjes per dag werken, want ik ga potentiële partners bezoeken. Het is een ambitieus plan, en het zal de eerste keer misschien niet zo evident zijn, maar ik heb er veel goesting in! Het zou een leuke jaarlijkse traditie kunnen zijn: een roadtrip richting onze Chalo-markten.”

Lees het hele artikel hieronder of op Made in Antwerpen (in het Nederlands)

SHARE WITH FRIENDS

Other blogposts

Chalo is zo verheugd om onze samenwerking met Zizou Bergs aan te kondigen als onze allereerste Global Brand Sports Ambassador. Deze jonge en zeer getalenteerde tennisser uit België zal Chalo vertegenwoordigen op alle tennistoernooien gedurende het hele jaar.

Ontdek de opmerkelijke reis van Gita Van Den Boer, een pittige alleenstaande moeder en oprichtster van het veelgeprezen bedrijf Chalo, die ambitie, ondernemerschap en haar Indische erfgoed combineert. Duik in haar verhaal in de First Floor podcast. Verwen uzelf en geniet van een chai latte terwijl u luistert!

Ontdek de inspirerende reis van Gita Van den Boer op de Connexi podcast als ze haar verhaal deelt over het ontdekken van Indische chai latte en haar missie om het op elk menu te zetten. Chalo!