Chalocator
Recipes
B2B
Our story
Contact
Login

shop

account

winkelmandje

menu

BLOOVI STORIES - Gita's ondernemersverhaal

Doet de term “chai” niet meteen een belletje rinkelen? Tijd om daar verandering in te brengen, vindt Gita Van den Boer, oprichter van het foodmerk Chalo. In juni 2022 won haar versie van het traditionele drankje Indische voor de tweede keer op rij de prestigieuze Best New Product Award op de World Coffee Championships in Milaan.

Doet de term ‘chai’ niet meteen een belletje rinkelen? Tijd om daar verandering in te brengen, vindt Gita Van den Boer, founder van de food brand Chalo. In juni 2022 won ze met haar versie van het traditionele Indische drankje voor de tweede keer op rij de prestigieuze Best New Product Award op de World Coffee Championships in Milaan. De ambities van de Belgische onderneemster zijn dan ook torenhoog, al gaat het pad ernaartoe niet altijd over rozen. “Ik word er zo vaak op aangesproken dat ik mijn kinderen zogezegd alleen laat.”

WIL JE HET VOLLEDIGE ARTIKEL LEZEN VAN Laure Oomens?

SHARE WITH FRIENDS

Other blogposts

Chalo is zo verheugd om onze samenwerking met Zizou Bergs aan te kondigen als onze allereerste Global Brand Sports Ambassador. Deze jonge en zeer getalenteerde tennisser uit België zal Chalo vertegenwoordigen op alle tennistoernooien gedurende het hele jaar.

Discover the remarkable journey of Gita Van Den Boer, a spirited single mom and founder of the acclaimed company Chalo,

Ontdek de opmerkelijke reis van Gita Van Den Boer, een pittige alleenstaande moeder en oprichtster van het veelgeprezen bedrijf Chalo, die ambitie, ondernemerschap en haar Indische erfgoed combineert. Duik in haar verhaal in de First Floor podcast. Verwen uzelf en geniet van een chai latte terwijl u luistert!