Chalocator
Recipes
B2B
Our story
Contact
Login

shop

account

winkelmandje

menu

CHALO GAAT HORECABEURS BREDENE, BELGIË

Nogal onverwacht, maar toch helemaal opgewonden om je deze week in Bredene, BE te ontmoeten!

Eenmaal per jaar komen de foodservices van West-Vlaanderen, BE samen nabij het Belgische strand om de nieuwe producten en ingrediëntentrends te ontdekken voor hun funky strandbars, exquise restaurants en hoogstaande gastronomische boetieks.

Deze editie werkt Chalo samen met Christophe van Dumolyn Coffees voor Chai Latte demo’s op maandag en dinsdag, 25 en 26 april vanaf 14u opstand 3079 in het Meeting en Event Center Staf Versluys in Bredene.

We kijken ernaar uit om je onze 100% natuurlijke, vegan vriendelijke Hug in a Mug authentieke Indische Chai oplossingen, ijsthee en innovatieve zoete en hartige snacks!

SHARE WITH FRIENDS

Other blogposts

Chalo is zo verheugd om onze samenwerking met Zizou Bergs aan te kondigen als onze allereerste Global Brand Sports Ambassador. Deze jonge en zeer getalenteerde tennisser uit België zal Chalo vertegenwoordigen op alle tennistoernooien gedurende het hele jaar.

Discover the remarkable journey of Gita Van Den Boer, a spirited single mom and founder of the acclaimed company Chalo,

Ontdek de opmerkelijke reis van Gita Van Den Boer, een pittige alleenstaande moeder en oprichtster van het veelgeprezen bedrijf Chalo, die ambitie, ondernemerschap en haar Indische erfgoed combineert. Duik in haar verhaal in de First Floor podcast. Verwen uzelf en geniet van een chai latte terwijl u luistert!