Chalocator
Recipes
B2B
Our story
Contact
Login

shop

account

winkelmandje

menu

CHALO IS HIRING! HAPPY CUSTOMER ADMINISTRATOR

Ben jij onze volgende Chalito? Bekijk dan onze nieuwe vacature & solliciteer nu!

Chalo® is ons hippe voedingsmerk dat Funky Feel Good Food en dranken op de markt brengt. De naam Chalo® betekent “Let’s Go, Let’s Move Forward” in het Hindi, en het is onze missie om het originele recept en de traditie van Indische Chai wereldwijd op elke menukaart te zetten. Wij bereiken dit stap voor stap door eenvoudig te serveren Chai (Latte) & Ice Tea oplossingen te bieden waarmee horeca spelers van elke schaal een consistent product kunnen serveren aan hun gasten op een eerlijke, natuurlijke, duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier.

Wegens de snelle groei, uitbreiding van ons portfolio en geografische expansie op professioneel vlak, zijn wij op termijn op zoek naar een servicegerichte en in de koffiebarbranche gefascineerde allround administratief medewerker.

SHARE WITH FRIENDS

Other blogposts

Chalo is zo verheugd om onze samenwerking met Zizou Bergs aan te kondigen als onze allereerste Global Brand Sports Ambassador. Deze jonge en zeer getalenteerde tennisser uit België zal Chalo vertegenwoordigen op alle tennistoernooien gedurende het hele jaar.

Discover the remarkable journey of Gita Van Den Boer, a spirited single mom and founder of the acclaimed company Chalo,

Ontdek de opmerkelijke reis van Gita Van Den Boer, een pittige alleenstaande moeder en oprichtster van het veelgeprezen bedrijf Chalo, die ambitie, ondernemerschap en haar Indische erfgoed combineert. Duik in haar verhaal in de First Floor podcast. Verwen uzelf en geniet van een chai latte terwijl u luistert!