Chalocator
Recipes
B2B
Our story
Contact
Login

shop

account

winkelmandje

menu

OP DE WEG BRIEVEN VAN ONZE STICHTER | DEEL 1

Weer op pad, potentiële partners ontmoeten & nieuwe aspecten leren over de koffie(gerelateerde) industrie. Het verhaal van legendarische koffiemerken en -branders ontdekken, terwijl we een virtuele koffiescène-rondleiding krijgen van insiders en chai (latte) tegenkomen op elk koffiespecialiteitenmenu.

Weer op weg,potentiële partners ontmoeten,nieuwe aspecten leren over de koffie(gerelateerde) industrie,het verhaal ontdekken van legendarische koffiemerken en branders,een virtuele koffiescene tour krijgen van de insiders,en het tegenkomen van chai (latte) op elke specialiteit koffie menu.

Het ontroert me om te zien dat dit fascinerende Indische drankje stilaan een must-have wordt op elke warme drankenkaart, wat altijd al mijn missie was sinds ik het business idee schreef voor de ondernemerswedstrijd Bizidee vzw in 2012.

Met een ambitie als deze,kunnen we niet stil blijven, in het donker blijven werken,Ik voel dat het onze verantwoordelijkheid is en voor altijd zal zijnom in de arena te stappen en een licht te laten schijnenover onze ambitie, ons merk en vooral onze waarden.

Dankbaar voor hoe ver we gekomen zijn, waar we nu zijn en de reis die voor ons ligt.

Ik wens jullie een opwindend hartverwarmend chai drinkend weekend.

Proost x x x, Gita

SHARE WITH FRIENDS

Other blogposts

Chalo is zo verheugd om onze samenwerking met Zizou Bergs aan te kondigen als onze allereerste Global Brand Sports Ambassador. Deze jonge en zeer getalenteerde tennisser uit België zal Chalo vertegenwoordigen op alle tennistoernooien gedurende het hele jaar.

Discover the remarkable journey of Gita Van Den Boer, a spirited single mom and founder of the acclaimed company Chalo,

Ontdek de opmerkelijke reis van Gita Van Den Boer, een pittige alleenstaande moeder en oprichtster van het veelgeprezen bedrijf Chalo, die ambitie, ondernemerschap en haar Indische erfgoed combineert. Duik in haar verhaal in de First Floor podcast. Verwen uzelf en geniet van een chai latte terwijl u luistert!