Chalocator
Recipes
B2B
Our story
Contact
Login

shop

account

winkelmandje

menu

DIT WAS WORLD OF COFFEE IN MILAAN.

We weten dat World of Coffee Milaan al eeuwen geleden leek, maar … we hadden zo’n feest dat het alleen maar eerlijk lijkt om onze funky aftermovie te delen met onze Chalotribe. Het was zeker een reis.

De rit naar Milaan – 3 vastberaden dames in een truck tot de nok toe gevuld met Chalo goodies – was niet alleen maar lachen en giechelen. Na de harde realiteit van de Gotthardtunnel die gesloten was, moesten we midden in de nacht de Gotthardpas bedwingen, nadat we al 6 uur hadden gereden. Met de nodige schrik en de hulp van Daphne’s geweldige rijvaardigheden namen we de Gotthardpas en kwamen veilig in Milaan aan. Na een nacht zonder slaap en wegen waar je slap van in de knieën zou worden – kwamen we aan bij de MiCo, waar we meteen onze super belangrijke pitch moesten geven voor de Best New Product competitie.

Hier maakte Gita een overtuigende en verleidelijke pitch over ons assortiment ijsthee en in het bijzonder onze nieuwste smaak – onze Lemon Ginger Iced Chai. En…last but definitely not least, moesten we de stand opbouwen. Niet de gemakkelijkste opbouw in onze jaren van beurzen en evenementen, aangezien onze stand helemaal verkeerd was opgebouwd. Maar we hebben het gered, en uiteindelijk zag het er best goed uit, al zeggen we het zelf.

The next day we were ready to expand our Chalotribe and create meaningful relationships with new potential partners. With 11 000+ attendees and 349 other exhibiting companies showcasing their products – we had an amazing time learning about coffee and the industry, teaching and spreading the Chalo way of life.

Met de kers op de taart – onze prijs voor Beste Nieuwe Product – kunnen we zeker zeggen dat World of Coffee 2022 een groot succes was en we kijken ernaar uit om Griekenland volgend jaar te verkennen!

SHARE WITH FRIENDS

Other blogposts

Chalo is zo verheugd om onze samenwerking met Zizou Bergs aan te kondigen als onze allereerste Global Brand Sports Ambassador. Deze jonge en zeer getalenteerde tennisser uit België zal Chalo vertegenwoordigen op alle tennistoernooien gedurende het hele jaar.

Discover the remarkable journey of Gita Van Den Boer, a spirited single mom and founder of the acclaimed company Chalo,

Ontdek de opmerkelijke reis van Gita Van Den Boer, een pittige alleenstaande moeder en oprichtster van het veelgeprezen bedrijf Chalo, die ambitie, ondernemerschap en haar Indische erfgoed combineert. Duik in haar verhaal in de First Floor podcast. Verwen uzelf en geniet van een chai latte terwijl u luistert!