Chalocator
Recipes
B2B
Our story
Contact
Login

shop

account

winkelmandje

menu

GIVE YOUR COLLEAGUES EEN HEERLIJK CADEAU

De werkweek kan lang zijn; dat is een gegeven. Zelfs het kleinste gebaar om collega’s of werknemers te steunen kan hen helpen de week gemakkelijker en gelukkiger door te komen. Hun snacks aanbieden lijkt misschien triviaal, maar deze kleine daad kan een groot effect hebben. De voordelen kunnen oneindig zijn, dus onderschat de kracht van een kantoorsnackbox niet!

 

5 TIPS VOOR DE PERFECTE SNACK BOX

TIP 1 – Kies een aangewezen “Snack box master”

Niets is erger dan zin hebben in een snack en de kast leeg aantreffen. Om dit te voorkomen en ervoor te zorgen dat uw snackbar altijd operationeel is en vol zit met heerlijke hapjes, moet u ervoor zorgen dat iemand verantwoordelijk is voor het aanvullen van de snackbar. De snackboxmeester zal worden beschouwd als een autoriteit op het gebied van snackboxen en zal de kracht zijn die nodig is om de honger en het verlangen naar snacks te stillen. Deze leuke taak is perfect voor elke foodie die op zoek is naar nieuwe snackopties en het team wil voorzien van innovatieve en funky snacks.

TIP 2 – Een mix van verwennerij en gezonde snacks

Bij Chalo geloven we in een gezonde mix tussen verwennerij en “goed-voor-jou”-producten. Af en toe moet je jezelf verwennen met iets zoets (en misschien niet zo gezond) om een zware werkdag door te komen. Met onze zoete en zoute snacks proberen we tegemoet te komen aan die verwennerij-kant, maar toch “gezondere” opties te bieden dan je standaard supermarkt junk food.

ZOETE VERLANGENS – FUNKY CHUNKS

Maak iedereen hyped en klaar met hun favoriete snoepje(hartje). De Funky Chunks houden u en uw medewerkers/collega’s energiek en tevreden om de maandag goed te beginnen! Op basis van gedroogd fruit, noten & zaden zijn ze een geweldig, eiwitrijk alternatief voor de snoepkast van elk kantoor.

SALTY BITES – SALTY PEAS

Onze Salty Peas zijn ons innovatieve alternatief voor verslavende aardappelchips. Om de drempel voor jou te verlagen om wat minder ongezond te eten, hebben we de gebakken aardappel vervangen door eiwitrijke peulvruchten zoals kikkererwten, groene erwten, edamame en bonen. Natuurlijk hebben we de crunch & de vertrouwde smaken behouden die je van ons gewend bent! Lijkt me de perfecte middag snack, vind je niet?

TIP 3 – Creëer een merkgebonden ruimte die creativiteit stimuleert

Geestelijke gezondheid is de laatste jaren hét gespreksonderwerp – maar hoe kunt u ervoor zorgen dat uw werknemers zich goed voelen? Nou, door kleine dingen te doen, zorg ervoor dat uw collega’s zich op hun gemak voelen op de werkplek. Pauzes zijn erg belangrijk om stress en vermoeidheid te verminderen en om een kleine mentale reset en ontspanning te hebben. Een interne ruimte die het comfort van een zitplaats en ontspanning biedt en toch “on-brand” is, kan een uitstekende manier zijn om nieuwe innovatie en creatie te stimuleren. Combineer dit met de favoriete snacks van je collega’s en voor je het weet, heb je misschien je volgende grote idee.

TIP 4 – Maak er een ontmoetingsplaats van

Teamvergaderingen in stoffige vergaderzalen? Zo ouderwets, zo vermoeiend. Met een prachtige snacking ruimte binnen handbereik, waarom zou u uw teamvergaderingen niet verplaatsen? Creëer meer betrokkenheid door ervoor te zorgen dat uw collega’s en medewerkers zich vrij voelen om open te zijn en hun mening te geven. Een informele ruimte binnen het bedrijf is de perfecte manier om een gesprek op gang te brengen en mensen misschien uit hun eigen hoofd en comfortzone te halen. Voeg daar heerlijke hapjes aan toe, afgestemd op ieders verlangen, en u maakt de vloer vrij voor gloednieuwe discussies en kansen.

TIP 5 – Betrek het team erbij

Iedereen wil gehoord en gewaardeerd worden; door uw collega’s om advies te vragen over snacksuggesties, weet u dat u op de goede weg bent om iedereen van een snack te voorzien. Betrek ze erbij met de volgende pro-tips:

  • Zet een snack van de maand op een van de favoriete snacks van je collega’s. Misschien kun je ze zelfs vragen wat ze er zo lekker aan vinden.
  • Doe aan het begin van je snackavontuur een kleine enquête om er zeker van te zijn dat je de meest geliefde snacks op kantoor in voorraad hebt.
  • Voeg een bulletin toe met kleine “fait divers” waar mensen kleine mededelingen kunnen doen of je feedback kunnen geven over de hapjes die ze willen toevoegen of vervangen.

SHARE WITH FRIENDS

Other blogposts

Chalo is zo verheugd om onze samenwerking met Zizou Bergs aan te kondigen als onze allereerste Global Brand Sports Ambassador. Deze jonge en zeer getalenteerde tennisser uit België zal Chalo vertegenwoordigen op alle tennistoernooien gedurende het hele jaar.

Discover the remarkable journey of Gita Van Den Boer, a spirited single mom and founder of the acclaimed company Chalo,

Ontdek de opmerkelijke reis van Gita Van Den Boer, een pittige alleenstaande moeder en oprichtster van het veelgeprezen bedrijf Chalo, die ambitie, ondernemerschap en haar Indische erfgoed combineert. Duik in haar verhaal in de First Floor podcast. Verwen uzelf en geniet van een chai latte terwijl u luistert!